Mijn ervaringen met een marathon

Liam | 18 April 2023

Ik ben altijd al een fanatieke hardloper geweest en het voltooien van een marathon stond bovenaan mijn bucketlist. Eindelijk was het zover en ik besloot om mee te doen aan de New York City Marathon. Het was een onvergetelijke ervaring die me voor altijd bij zal blijven.

marathon

De marathon begon vroeg in de ochtend en de sfeer was opwindend. Er waren duizenden hardlopers van over de hele wereld die zich verzamelden voor dit evenement. De start was een prachtig gezicht met de beroemde Verrazano-Narrows-brug in de verte. Ik voelde me opgewonden en nerveus tegelijk.

De eerste paar mijlen gingen soepel, maar daarna begon de vermoeidheid toe te slaan. De heuvels waren steil en ik had het gevoel dat ik tegen een muur opliep. Maar ik gaf niet op. Ik herinnerde me mijn training en mijn motivatie om de finishlijn te halen en begon weer te rennen.

Het was een lange weg naar de finish, maar uiteindelijk zag ik de finishlijn in de verte. Het was een ongelooflijk gevoel om de eindstreep te halen en de medaille om mijn nek te ontvangen. Ik had het gevoel dat ik alles kon bereiken als ik er maar hard genoeg voor werkte.

marathon

Na de marathon nam ik deel aan een sportdag met mijn vrienden. We speelden voetbal, volleybal en basketbal. Het was een geweldige manier om te ontspannen na de marathon en plezier te hebben met vrienden. Het was ook een goede manier om mijn spieren te stretchen en mijn lichaam te laten herstellen van de marathon.

Al met al was mijn ervaring met de marathon en sportdag onvergetelijk. Het was een uitdaging om de marathon te voltooien, maar het was het allemaal waard. Ik voelde me trots op wat ik had bereikt en blij dat ik deel kon nemen aan een sportieve dag met mijn vrienden. Ik kijk uit naar mijn volgende marathon en sportevenement en kan niet wachten om weer deel te nemen.